Een interessant blog over babykleding

Korting op baby artikelen bij Carmar Trends

  • Geplaatst op
  • Door Carmar Trends
  • 0
Korting op baby artikelen bij Carmar Trends

Carmar Trends bedrukte baby shirts geeft 10% korting weg voor moederdag. Zoekt u een bedrukte baby shirt, tekst slab, baby longsleeve of een leuk rompertje grijp de korting in de webshop van Carmar Trends.
De actie is geldig tot en met 5 mei 2016.

Welkom op deze website

  • Geplaatst op
  • Door Carmar Trends
  • 0

Carmar Trends richt zich met bedrukte t-shirts en babykleding tot particulieren en bedrijven. De winkel biedt ruime keuze in kleding met stoere, grappige en schattige teksten en prints. Hiernaast kun je een shirt laten bedrukken met je naam of bedrijfsnaam, of een andere eigen tekst. Carmar Trends verkoopt inmiddels al meer dan 8 jaar t-shirts in Nederland en buitenland.

Babykleding

Het grootste deel van Carmar Trends collectie bestaat uit baby t-shirts, rompers, slabben en andere babyartikelen met leuke teksten. CarMar Trends babykleding is leuk als kraamcadeau, moederdag- en vaderdag-cadeaus, en uiteraard kunnen ouders zelf hier ook nieuwe babykleding kopen. Er is een uitgebreide keuze aan babykleding voor of over speciale familieleden, met teksten als ‘papa’s kanjer’ en ‘hoera ik word grote zus’. Voor een extra persoonlijk kledingstuk zijn er meerdere artikelen waar de naam en/of geboortedatum van het nieuwe kindje op kan worden gedrukt, of een tekst naar keuze. Voor meerdere artikelen is er keuze in verschillende kleuren shirts en letters (inclusief glitter-letters). CarMar Trends verkoopt inmiddels meer dan 100 verschillende babyartikelen.

Carmar T-shirts

Naast babykleding verkoopt Carmar Trends bedrukte t-shirts voor kinderen en volwassenen. Exclusief babykleding verkoopt Carmar Trends momenteel 70 t-shirts met thema’s als Auto’s, Indianen, Kermis, Bad and Bones, Dieren en Humor. Ook heeft CarMar Trends shirts geschikt voor speciale gelegenheden zoals mijlpaal verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

T-shirts laten bedrukken

Carmar Trends biedt klanten de optie een shirt met een persoonlijke tekst te bestellen. Voor een grote hoeveelheid t-shirts zoals voor bedrijfskleding en team-activiteiten kan een klant een offerte aanvragen. Een enkel shirt laten bedrukken is ook mogelijk. Momenteel is er voor eigen-tekst kleding keuze uit een baby-romper, een baby-shirt en een heren-shirt / universeel shirt (dames T-shirts op aanvraag). Deze kunnen helemaal naar keuze gemaakt worden; maat, kleur, tekstkleur en lettertype, bedrukking voor of achter.

Productie en verzending

Alle Carmar Trends kleding bestaat uit 100% katoen. Producten worden vooraf betaald door de klant, en daarna binnen 1 tot 3 dagen bezorgd voor €3,- per pakket onafhankelijk van grootte van de bestelling (binnen Nederland). Verzending voor Belgie bedraagt 1 tot 4 dagen het bedrag voor verzenden €4,50 voor duitsland, frankrijk, luxemburg en verenigd konikrijk 1 tot 5 dagen en bedraagt €5,00 voor verzenden. Voor grotere orders (via offertes) geldt een langere levertijd.